П`ятниця, 26.04.2024, 21:15
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Жовтень » 5 » Тиждень протидії булінгу з 27.09 по 01.10.2021 року
12:48
Тиждень протидії булінгу з 27.09 по 01.10.2021 року

В ЗДО № 21 в рамках Тижня протидії булінгу з 27.09 по 01.10.2021 року педагоги закладу провели системну профілактичну роботу з протидії булінгу.

Практичний психолог Марія Самойленко та методист Наталія Коренькова підготували та провели круглий стіл з педагогами закладу «Безпечний інтернет» або «Перші кроки дошкільників у віртуальному світі», де презентували педагогам «Довідник вихователя», що містить найпоширеніші онлайн-ризики, форми їх використання та вплив на дітей, особливо поширені онлайн ризики, з якими можуть зустрітись діти дошкільного віку (4-6 років) та ознаки, що дитина потрапила під вплив шкідливого контенту, рекомендації щодо безпеки дітей дошкільного віку (4-6 років) в Інтернеті та Хто може допомогти, якщо дитина потрапила у ризиковану ситуацію в Інтернеті? Інформаційні матеріали розмістили на сайті ЗДО.

Протягом Тижня протидії булінгу вихователі та асистенти вихователів інклюзивних груп  дітей 4-6 років (старші та середні групи) Яна Орел, Анна Пархоменко, Оксана Шульга, Лілія Кательницька,  Наталія Кацалап, Ольга Терещенко, Дарія Козел, Ірина Манойленко провели з дітьми заняття та зробили їх фотофіксацію «Моя перша подорож безпечним онлайн-простором» (Автори уроку: Аліна Касілова, Поліна Кликова, Анастасія Дьякова), з дотриманням всіх умов, які зазначені в методичних рекомендаціях до заняття. Активність дітей на заняттях була надзвичайно високою. Майже всі діти вміють користуватися смартфонами. Дошкільнята  поділилися тим, що батьки вдома вчать їх користуватися телефоном і дозволяють робити дзвінки рідним та найближчим друзям.

В рамках підвищення кваліфікації вихователі переглянули вебінар та зареєструвалися в проходженні анкетування, що передбачає отримання електронних сертифікатів підвищення кваліфікації.

 

Переглядів: 177 | Додав: sad21nizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: