Середа, 17.04.2024, 00:07
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 10 » Свято Великодня в дитячому садку
14:48
Свято Великодня в дитячому садку

Свято Великодня в дитячому садку

10 квітня в дитячому садку №21 «Калинонька» лунають дзвінкі пісні та запальні таночки, це діти старших груп (музичні керівники Андрєйкіна А.М., та Тихоненко В.В. та Іващенко Ю.М.) вітають малечу – дітей молодших та ясельних груп зі святом. Разом ведуть хороводи, разом граються з писанками, а малюки – молодші дошкільники не хочуть відставати: вірші розповідають, пісеньки співають. Запальна перекличка триває, а весела гра об’єднує і дорослих і дітей.

Великдень - велике Християнське свято на всій Землі. Кожен народ, кожна нація відзначає це свто по-різному. Пасха - це початок чогось нового і чистого, усвідомлення того, що відбулося колись на планеті велике диво. Пасха для дітей - це перш за все, знайомство з історією. І кожен вихователь нашого дошкільного закладу, вчить малят традиціям святкування "Великодня".

Цілий тиждень перед Великоднем вихователі разом з дітьми знайомилися з цим цудовим святом, разом розгядали ілюстрації, писанки, переглядали відеофрагменти. Завдяки сумлінній праці вихователів діти навчилися ліпити, оздоблювати крашанки кольоровим папером, малювати та розписувати писанки. Ці чудові писанки діти показали всім, танцюючи в загальному великому колі.

Протягом тижня, дошкільники отримували величезне задоволення, що вони можуть теж приймати участь і вносити свою краплинку турботи та краси в святкування "Великодня".

Свято в дитячому садку нікого не залишило байдужим. Ще довго не вгавали дітлахи, яким воно дуже сподобалося.

Переглядів: 711 | Додав: sad21nizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: