П`ятниця, 29.03.2024, 08:45
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 29 » Освіта – для життя!
17:51
Освіта – для життя!

Освіта – для життя!

28 листопада відбувся міський семінар-практикум з елементами тренінгу для вихователів-методистів та вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми «Освіта для сталого розвитку в дії», що проходив у формі «методичного моста» між педагогічними колективами дитячих садків № 21 «Калинонька» (директор Пищик Т.С.) та № 15 «Росинка» (Півень І.В.), який підготували та провели методист міського методичного кабінету Василевська Л.С., вихователь-методист Коренькова Н.М. (ЗДО № 21) та вихователь-методист Штанько Н.О. (ЗДО № 15).

Учасники тренінгу взяли участь у методичному діалозі з обговорення актуальних питань впровадження курсу «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку» (Н.Гавриш) в освітній процес ЗДО.

 Моделювання «ранкової зустрічі», тренінгові вправи «Каруселька», «Вибір» дали можливість слухачам  повправлятися  в практичній реалізації курсу.

Презентація досвіду роботи вихователів старших дошкільних груп: Гейко С.М., Євлашевської Т.С. (ЗДО № 21) та Сайко І.В. (ЗДО № 15) озброїла  педагогів цінними рекомендаціями з впровадження ідей сталого розвитку.

Василевською Л.С. були надані методичні рекомендації щодо реалізації спеціалізованої програми Н. Гавриш «Дошкільнятам - освіта для сталого розвитку» у роботі з молодшими дошкільниками та особливостях   планування роботи на закріплення дій.

Робота в тренінгових групах, отримана практична інформація сприяла систематизації знань та формуванню у педагогів практичних навичок щодо впровадження курсу «Дошкільнатам - освіта для сталого розвитку».

 

Переглядів: 546 | Додав: sad21nizhyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: